Da er det bare 17 dager igjen til åpning.

I dag er det 17 dager igjen til åpningen av FashioNista Norge og vi gleder oss til denne dagen hvor både butikken og nettbutikken skal åpne kl 15.00. Dagene nå går med til å se hvordan butikken tar form og innredningen som vi har bestilt kommer i litt etter litt. Alle varene er også startet å ankomme og vi venter bare på at snekkere, elektrikere osv skal bli ferdig slik at vi kan få startet vår jobb.

Noe har vi ikke sagt så mye om ennå og det er hvor i Norge skal denne butikken åpne. Det har frem til nå vært en godt bevart hemmelighet men nå som vi har ansatt vår daglige leder kan vi røpe at butikken skal ligge i Evje Centrum ca 5 mil nord for Kristansand S. Butikken skal ligge i et nytt bygg og vi gleder oss masse til å vise dere noe glimt fra butikken når vi kommer så langt at vi starter opp med innredning.

Hvem er så vi som står bak FashioNista Norge, dette vil vi fremdeles bevare som en hemmelighet men vi kan i dag røpe at daglig leder heter April Ann Dunwell. Hun er 20 år og snart utdannet motekonsulent, noe som vil gjenspeile seg i vår butikk. Her vil du komme inn og kunne få profesjonell hjelp om du ønsker det, eller bare ta en tur innom for en “kikk” og en liten prat.

FashioNista Norge har et motto som sier : Rett og Slett Fashion fra FashioNista Norge. Det betyr at her vil du finne noe for enhver stil .

Vi har både dame og herreklær samt sko, vesker, belter og bijouteri . Ulike dufter vil også komme da vi også tenker på å bygge opp en egen avdeling med dufter og det unike innen make – up både for menn og kvinner.

Enhver kvinne vil føle seg elegant og stilig i en kjole som denne fra FashioNista Norge

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s