FashioNista 2012 – 2013

FashioNista Norge 4735 EVJE

FashioNista Norge har nå vært åpen i 3 uker og vi har fått en fantastisk mottakelse og får veldig flotte tilbakemeldinger. Dette går både på hvordan butikken er utformet og utvalget av klær til både menn og kvinner i alle aldre.

Vi er veldig bevisst på at dere kunder skal føle dere velkommen og møte ekspeditører som er smilende og imøtekommende.
Daglig leder April Ann er snart utdannet stylist slik at om DU ønsker hjelp i styling er det en mulighet for dette. Hun vil da sette opp ulike typer antrekk som vil passe deg og din kroppsfasong og type. I den store jungelen av fashion er det ikke alltid like lett å være stilsikker og da kan det å få hjelp av en stylist være en veldig god hjelp. FashioNista`s stylist tar imot alt fra styling av brudepar til helt enkle oppdrag for den som trenger det. Ingen oppdrag er for store eller for små for vår stylist
FashioNista`s Stylist

Vi har også en fargekonsulent til rådighet dersom noen av våre kunder kunne tenke seg råd og tips i forhold til farger på klær og make – up. Mange mennesker er veldig opptatt av hvilke farger man kler men glemmer at ved å bruke komplementære farger kan man bruke mange farger man kanskje ellers ikke ville turt å bruke. Fargeskalaen til det enkelte menneske er stort og variert – det er kunsten å bruke farger som gjør fargeskalaen til den enkelte større enn hva men tror. Det er da vår fargekonsulent kan være til hjelp.
FashioNista`s fargekonsulent

FashioNista Norge er der for våre kunder og ønsker at dere gir oss tilbakemeldinger på hva dere ser vi kunne gjøre på en annen måte eller om det er noe dere savner. Det å kunne lytte til hva dere som kunder ønsker er viktig for oss her i FashioNista Norge. Spørsmål eller tips kan dere sende til: fashionista.as.norge@gmail.com

Herreavdelingen vår består av to merker som komplimenterer hverandre. Lindbergh er for den voksne mannen og Shine har en stil som går mer over i ungdom og ung mann. Både Lindbergh og Shine er stilsikre og flotte, de har en stil som tiltrekker mannen da plaggene har en veldig god komfort som er blandet med en moteriktig stil. Lindbergh og Shine legger vekt på at kvalitet og fashion skal gå hånd i hånd. Man skal kunne finne tidsriktige plagg som har god kvalitet og passform.

Avdelingen vår for kvinner/ jenter har 4 ulike merker. Modstrøm er for unge jenter/kvinner som setter high fashion som et «must» når man handler nye klær. Dette er et merke som kommer med 6 kolleksjoner i året og er up to date på det som rører seg i motebildet til enhver tid. Det er plagg som alle vil komplimentere hverandre om man setter de ulike plaggene sammen, både i farge og design. Å bruke fantasien til å sette sammen de ulike plaggene er noe av det morsomme med fashion, man finner ulike stiler med kun få og enkelte utvalgte plagg hvor man setter disse sammen på de mest fantastiske måter. Man skaper stil og dette er hva kunden kan gjøre selv, man skaper sin egen high fashion stil med Modstrøm som du finner hos FashioNista Norge.

Pieszak er et merke for den unge kvinnen som ønsker high fashion og kvalitet i ett og samme plagg. De kommer med kolleksjoner gjennom hele året og er up to date når det gjelder det nye av det nyeste innen fashion. Her finner du mote og kvalitet hånd i hånd.

Wardrobe er for kvinner/ jenter som ser etter det lille ekstra. Et varemerke for Wardrobe er at hvert enkelt plagg er pakket inn med en sløyfe rundt. Delikat og vakkert.

Monrow er et helt nytt merke som kommer
fra Sverige, det er for den stilsikre kinner som vet at fashion er mer en bare mote. I likhet med alle andre merker satser de på kvalitet og komfort.

I tillegg til klær har vi også et bredt utvalgt i vesker fra Guess, Friis & Company og Windfield. I 2013 vil vi også komplimentere med sko Fra Friis & Company , sko som vil gi ethvert antrekk det lille ekstra.

Smykker og bijouteri kommer fra Englegården og Friis & Company, smykker som i seg selv er et kunstverk som vil gi ditt antrekk den spesielle stilen du er ute etter.

I 2013 vil FashioNista Parfymeri begynne å ta form. Vi ønsker å bygge opp en avdeling med hud/ hårpleie og make – up som kan gi deg som kunde det du leter etter. I den forbindelse vil vi også kunne tilby hjelp til personlig hud og make – up råd og veiledning om ønskelig. Skal du i bryllup eller på fest er det mulighet for å få utført make – up her hos FashioNista Norge.

FashioNista 2013
Nå er det snart et nytt år og vi i FashioNista Norge ønsker alle våre lesere og kunder ET GODT NYTT ÅR.
Vi ser fram til nye kolleksjoner som vil komme jevnlig i ukene fremover. Det er mye spennende og flotte farger. Det vil jevnlig bli oppdatert på face book og her på siden når nyhetene for våren kommer.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s