Vinterstid – tiden for drømmer …….

This slideshow requires JavaScript.

Vinterstid er tiden hvor vi finner frem det lune pleddet og bruker levende lys og drømmer oss bort.
Tankene spinner over utallige drømmer; om den flotte dagen hvor vi ser tåken lette over fjellet, isblått vintervær og knitrende snø.

Fargene er lune og vakre – plaggene vi omgir oss med er stoffer som gir oss varme og er komfertable, plagg som luner oss en vintersdag. Monrow er som skapt for en norsk vinter – lune gode gensere, noen i sarte pasteller mens andre har den typisk nordiske looken med vinterhvitt og mørkeblått som basis. Hos FashioNista Norge kan du nå i 2 dager få Monrow`s flotte design gensere og bukser til 50 % ….

Om kveldene er det tid for selskap og vi finner frem kjolen eller dressen. Julen er tiden da fest står i fokus. Hos Fashionista Norge finner du alle dresser til menn nedsatt med 30 % og for å komplimentere dette har vi også satt ned alle kjoler med 30 %.

Kanskje trenger kjolen din bare et nytt skjerf eller belte for å bli oppdatert og nytt, alt dette og mye mer finner du hos FashioNista Norge på Evje. Vi har smykker og ringer som gir ethvert antrekk en ny look, ta en titt innom FashioNista Norge på jakten etter det lille ekstra til ditt antrekk.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s