Mars måned og våren nærmer seg…….

Vi er kommet til midten av mars og våren nærmer seg samtidig som vi snart har påske og starten på en konfirmasjonstid for mange av Norges 15 åringer. Men om vi tar en titt ut av vinduet er det ikke mye som ligner på at våren nærmer seg Evje og Sørlandet. Snøen daler ned og den ligger tykt på grenene som vi nå helst skulle sett snøfrie og heller med et tegn på nye vårskudd. Det er da vi kan gjøre noe annet……. hva er bedre ennn å rydde opp i den “gamle” garderoben …..hva kan legges bort, hva kan jeg gi bort og hva må eventuelt kastes fordi jeg vet at dette kommer jeg aldri til å ha på meg igjen.Et ryddig klesskap før 1 mai. Hva sitter du igjen med av klær for våren/ sommeren 2013. Når dette er gjort begynner det morsomme, noen synes dette er vanskelig og da er det at April Ann hos FashioNista  Norge kan hjelpe og gi nettopp DEG noen gode råd på veien. April Ann kan si deg noe om hva som rører seg i moteverden akkurat nå, hvilke plagg bør være i en basisgarderobe og hun kan være med å gi deg tips til den nye vår/sommergarderoben som står for tur.

PicMonkey CollageFashioNista Norge er der for deg og ønsker å hjelpe deg i jungelen av farger, stiler og hva som passer deg til din kroppsfasong og dine farger. I dagene fremover vil vi gi DEG noen tips og råd på veien mot våren som står for tur, hva består en basic garderobe av og hvor langt kommer du med få og enkle tips på vei mot en ny vår.

FashioNista Norge kan i tillegg til hjelp på motefronten nå også tilby hjelp til å få orden på garderoben ved å gi deg tips, prisoverslag og ideer til garderobeinnredninger. Ønsker du hjelp til dette er det bare å ta en tur innom butikken eller sende oss en mail så vil vår ekspert på dette området skreddersy et design for deg og dine behov.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s