Ta 3 plagg ut av garderoben og få …….del 2

I dag starter vi opp og ser hva vi kan få ut av 3 plagg i en basic garderobe og hvordan oppdatere den med vårens nyheter med få enkle grep.

Vi tar ut og setter sammen :

  • Jeans
  • Skjorte/ bluse
  • Jakke

På arbeid/ skole: Jeans – skjorte – et par behagelige sko/ støvletter. På arbeid må vi passe på å være kledd på en profesjonell måte. Jeans i god kvalitet kan gi et flott statement med dette rette tilbehøret. Ved å velge en hvit skjorte/ topp  vil man få et rent og delikat inntrykk. Skoene/ støvlettene bør matche resten av antrekket slik at stilen gir en helhet, skoene må ha god passform og tåle en hel dag på jobb uten at man blir sår i bena.  Tilbehøret bør være enkelt og bare gi det lille ekstra slik at ikke dette tar fokuset vekk fra det arbeidet du gjør. En flott og stilren look vil på jobb/ skole være:

Stylish-Jeans-For-Womens-With-New-Designes-08 JEANS

62C62186 HVIT SKJORTE

Skjorten kan brukes på ulike måter til jeans. Vi velger nå å ha den oppe i jeansen og gir et profesjonelt inntrykk. Til dette antrekket velger vi enkle ørepynt som gjenspeiler det rene klassiske antrekket vi her skaper.

øre HVITE PERLEØREPYNT

Dette antrekket er klassisk og til dette kan vi nå legge til noe av vårens nyheter for et mer markant “statement” og gi det et personlig preg. Da er det at vi ser på hva som er vårens nye farger og hva kan vi legge til for at dette antrekket beholder sin rene klassiske stil men samtidig gir antrekket det lille xtra.

Neon farger Farger våren 2013 inneholder friske flotte neonfarger. For å gi antrekket et friskt og vårlig preg kan vi velge å legge til et skjerf eller/ og  ørepynt  i en av de flotte neonfargene du nå finner i butikkene.

FashioNista Norge har et bredt utvalg av tilbehør til et antrekk som dette og har i UKE 13

3 for 2 på alt av accessories.

Tips på neste antrekk kommer i løpet av dagen.

Alt som blir skrevet om her kan  du få kjøpt i butikken hos  FashioNista Norge eller på vår nettbutikk hos Miinto.no http://www.miinto.no/shops/s-973-fashionista

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s