Vi tar 3 plagg – del 3

Lek med farger,

imagesCABIAD35

En vanlig misoppfatning er at om man kjøper alt i sort har man en velfungerende garderobe. Uten farger får vi en garderobe uten personlig preg. Men når du velger farger pass på at du velger farger som kler deg. Er du i tvil ta en tur innom FashioNista Norge og April Ann vil hjelpe deg med dette. En regel er at jo varmere hudtone du har jo sterkere farge kan du bruke. La oss ta det antrekket vi snakket om i del 1 i dag. Velger du her å bruke farger ” sprite” opp antrekket er det en måte å gjøre seg klar direkte fra jobb til en tur på byen. Velg da fargesterkt tilbehør i f. eks smykke, skjerf, veske eller sko.

Ingenting gjør en kvinne mer vakker enn hennes egen tro på att hun er vakker” ( Sophia Loren)

Selvtillit er viktig, vær deg selv og din egen muse. Mange av verdens flotteste kvinner er ikke – var ikke – klassiske skjønnheter. Alle har vi våre komplekser, men vi kan lære å leve med dem – og å heve hodet.

PicMonkey CollageEn stil er personlig. En personlig stil  kommer innenfra. Alle kan vi følge moten og motesesongens regler, men det er kun DU som kan si noe om hvem du er og hvem du vil omverden skal se deg som.

I del 1 og 2 har vi snakket om jeans og skjorte/ topp. Vi har også med en jakke slik at det blir 3 plagg.

jakker pic m En trenchcoat eller en kort bikerjakke slår aldri feil, det samme gjelder en denimjakke. Hva du velger har å gjøre med din personlige stil. En dressjakke dress er også en sikker vinner, velg da en som er fasongsydd. Her er også mitt råd å velge en dressjakke i klassisk farge som hvit, grå, sort eller mørkebrun.

Til antrekket i dag velger vi en trenchcoat som da passer både til jobb og en tur på byen etter jobb.

En match er bra – to kan bli for mye………..

Å få ting til å passe sammen er bra, men ikke match sko , belte og veske – det blir fort for mye. Koordiner en bit  av antrekket f. eks fargene, designet eller tilbehøret. Men ikke koordiner alt på en gang. Finn en liten del som skiller seg helt ut ,  f .eks et neonskjerf eller noen fargerike sko til et ellers nøytralt antrekk.

pieszakHUSK. Det aller viktigste er at du føler deg vel. Kler du deg i noe som du føler deg vakker i, vil omverdenen også oppfatte seg som vakker.

Nå har vi stylet et antrekk til jobb – la oss nå bruke samme antrekk til en tur på byen:

  • jeans
  • hvit skjorte/ topp
  • jakke

Vi velger nå å ha skjorten/ toppen utenfor buksen med et sort belte med sølvspenne http://www.miinto.no/p-169329-windfeld-belte . Sorte høyhælte sko/ støvletter og du er klar for en tur på byen. Det er bare å slenge jakken over skulderen og ha det gøy.

Det siste tipset før du drar på byen: ” A smile is the prettiest thing you can wear”

Vi i FashioNista Norge ønsker deg velkommen inn til oss på Evje. Har du ikke muligheten til det kan du også få mange av våre produkter på  http://www.miinto.no/shops/s-973-fashionista.

Advertisements
This entry was posted in antrekk - garderobe, pieszak, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s