FashioNista Norge bugner av vår/sommernytt til ham & henne

FashioNista Norge har nå fått inn nye varer og butikken bugner av nyheter både til HAM & HENNE.

20121230-112706.jpg

Akkurat som kvinner ønsker mannen å vise hvem han er og en måte å gjøre det på er bruke klær på en bevisst måte. Vi i FashioNista Norge har alltid dette i tankene når klær som skal ut i butikken blir plukket ut. FashioNista Norge har 3 ulike merker til enhver anledning i en manns liv. Disse tre merkene har igjen ulike stiler å by på og vi i FashioNista Norge er alltid like stolte av å vise nyheter fra : Lindbergh – Shine og Jacks.

I går fikk vi inn masse nyheter på t – shirt og skjortefronten til dere menn. Her ser dere noen smakebiter fra de nye kolleksjonene fra Lindbergh – Shine og Jacks.

I denne uken har vi også fått inn mye nytt til HENNE. Akkurat som til menn er vi i FashioNista Norge stolte over å vise nye kolleksjoner som ankommer butikken. Denne vår og sommerkolleksjonen har uante variasjoner, det er de tradisjonelle vårpallettene som gir oss sukkertøyfarger – neonfarger og til de mer vågale trendene med striper/ mønster og blonder i ulike varianter.

FashioNista Norge har nå fått inn nye trender fra Modstrøm – SisterSPoint – Wardrobe og Pieszak. Her ser du noen smakebiter på hva du finner i butikken til HENNE :

FashioNista Norge ønsker deg velkommen inn til en hyggelig handel. Vi har nå også fått satt opp stoler og bord slik at for de som ønsker seg en liten pust i bakken må gjerne benytte seg av vår flotte uteplass hvor vi snart også vil kunne tilby dere en gratis kopp kaffe.
FashioNista Norge har i tillegg til klær for Ham & Henne  masse flott i tilbehør: smykker – vesker – skjerf – slips – sløyfer – belter – strømper mm. Vi vil nå snart også få inn sko i ulike typer design og som vil passe til våre kleskolleksjoner. Først ute her vil være damesko men ikke fortvil sko til herrer kommer også.
Har du ikke muligheten til å besøke butikken vår i dag er vi også på Miinto. no hvor vi prøver å legge ut alt etter hvert som det ankommer butikken på Evje. Så ta en titt på lenken her dersom du ikke har mulighet til å stikke innom oss: http://www.miinto.no/shops/s-973-fashionista

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s