Personlig stil.

INGENTING GJØR EN KVINNE MER VAKKER ENN HENNES EGEN TRO PÅ AT HUN ER VAKKER (Sophia Loren)

STIL ER PERSONLIG

Alle kan vi følge moten – mens en personlig stil vil komme innenfra. Man kan ved hjelp av moten komplimentere inn elementer fra siste nytt på motefronten og allikevel ha sin egen stil. På denne måten viser du omverden hvem du er og hva du vil at omverden skal si om deg.

Armbånd og Ring fra FashioNista Norge

Selvtillit er viktig – den viser verden at du er glad i deg selv og at du kler deg for deg selv og ikke for hva andre sier du skal kle deg i. Hva da med mine komplekser sier du? Vi har alle en eller flere komplekser, og de må vi leve med. Men klarer vi selv å glemme dem, vil andre heller ikke legge merke til dem.

«If you select an outfit that you feel good wearing – then that’s what people will notice”. Dette er blitt sagt av Donatella Versace og hun har helt rett. Finner vi et antrekk vi føler oss bra I vil omverden merke en egen utstråling og selvtillit på bakgrunn av en indre tilfredshet.

Vi skriver ofte om kvinner og mote, men akkurat det samme vil gjelde for menn. De menn som finner et antrekk de føler seg bra i vil vise omverden en stilsikker og suksessfull mann som har funnet sin personlige stil.

Skjerf fra Lindbergh.

 

Med andre ord: VÆR DEG SELV!

Mote er der for å komplimentere ikke for å endre. Moten er der slik at vi har valg – vi kan velge hva som passer min personlighet og gir meg det lille ekstra.

                         FashioNista Norge AS.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s